KNRM Rederskring

Word ook Lid van de KNRM-Rederskring!

Voel je je als ondernemer betrokken bij het reddingstation in je regio of heb je sympathie voor een reddingstation in de omgeving? Word dan Lid van de Rederskring van dat KNRM reddingstation. Door je hierbij aan te sluiten zorg je ervoor dat de vrijwillige redders van het station hun goede werk kunnen blijven doen. Professioneel opgeleid en met veilig materiaal.

Lees meer

Eigen Rederskring

De meeste reddingstations hebben een eigen Rederskring. Veel lokale of regionale ondernemers en organisaties zijn hierbij aangesloten. Gezamenlijk ondersteunen ze het reddingstation met een jaarlijkse bijdrage. Dat geld wordt uitsluitend ingezet voor dit bewuste reddingstation.

Hoe werkt het

Je bent Lid van de KNRM-Rederskring wanneer je je bedrijf voor een periode van vijf jaar aan een reddingstation verbindt en in die periode minimaal € 100,- per jaar doneert.

Wat krijg je van ons?

Je krijgt van ons:

  • De operationele jaarcijfers van het reddingstation;
  • Een naamsvermelding met logo op de website van het reddingstation, als je dat wilt;
  • Aandacht op onze lokale social media kanalen, als je dat wilt;
  • Drie keer per jaar het donateursmagazine De Reddingboot;
  • Het boek Welkom aan boord;
  • Een donateurspas waarmee je gratis het Reddingmuseum kunt bezoeken;
  • Een uitnodiging voor de jaarlijkse Reddingbootdag.

Wil je meer doneren? Dan kan natuurlijk altijd! Wanneer je jaarlijks (gedurende die vijf jaar) € 1.000, - of meer doneert, ben je Reder.

 

Sluiten

We gebruiken je gegevens om je donatie te kunnen verwerken en om je op de hoogte te houden van ons reddingswerk en onze fondsenwervende acties. Lees ons volledige privacystatement.

© 2023 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij