Lezingen door de KNRM

Hoe doen wij ons reddingwerk, wat komt er allemaal bij kijken en hoe steekt de KNRM eigenlijk in elkaar? Deze en nog veel meer onderwerpen kunnen aan bod komen in een lezing van KNRM. Ervaren vrijwilligers nemen je mee in het verhaal van KNRM. Boeiende voordrachten die worden ondersteund door foto’s en films.  

Presentatie op maat voor jouw bedrijf of vereniging

Een beperkt aantal vrijwilligers, verspreid door het land, verzorgt op aanvraag een onderhoudend programma, dat kan worden afgestemd op de wensen van de aanvrager. Bijvoorbeeld algemeen over de KNRM of over een specifiek onderwerp uit ons reddingwerk. Het programma kan op elk dagdeel worden geboekt en duurt inclusief pauze maximaal twee uur. 

Wat is er nodig?

We nemen zelf een laptop mee met presentaties en films en sluiten die bij voorkeur aan op een beamer met een HDMI-aansluiting. Als er projectapparatuur op de locatie aanwezig is, zoals een scherm, willen we daar ook graag gebruik van maken.

Lees meer

De kosten

De kosten van een lezing bedragen € 100,-, exclusief een kilometervergoeding voor de gemaakte reiskosten. De KNRM is volledig afhankelijk van giften en donaties. Daarom willen wij graag een collectebootje in de ruimte neerzetten (de zogeheten bunkerboot), waarin de aanwezigen een donatie kunnen doen.  

Reserveer tijdig

Het aantal KNRM-vrijwilligers dat lezingen verzorgt, is beperkt. Het is daarom noodzakelijk om minimaal drie maanden van tevoren te reserveren. Telefonisch kun je de mogelijkheden met ons bespreken en via het aanvraagformulier de details doorgeven. De gewenste datum bespreken we met de vrijwilligers in jouw regio, waarna je van ons een terugkoppeling krijgt. 

Bel ons gerust voor meer informatie: tel. 0255-54 84 84 of mail naar cenf@knrm.nl 

Sluiten

Wij gebruiken je gegevens om je aanvraag te verwerken en je op de hoogte te houden van ons reddingswerk en fondswervende acties. Lees ons volledige privacystatement.

© 2023 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij