Lezingen door de KNRM

De KNRM verzorgt met regelmaat een lezing voor groepen van 30 personen of meer. Het programma bestaat uit een korte inleiding over het werk van de KNRM, een film en ruimte tot het stellen van vragen of het aangaan van discussies.

Programma

Het programma van de lezing kan naar eigen behoefte worden ingevuld. Wilt u alles weten over hoe de Redding Maatschappij in elkaar steekt en hoe we het reddingwerk op zee doen? Of heeft u behoefte aan een meer instructieve avond over bijvoorbeeld een van de volgende onderwerpen: 

  • Houd uw boot in orde en voorkom problemen
  • Uitgebreide behandeling van de aspecten van onderkoeling
  • Voorkom problemen en alarmeer effectief in nood
  • Man overboord! Hoe te voorkomen en wat te doen

Het programma kan ’s morgens, ’s middags of ’s avonds worden uitgevoerd, zowel door de weeks als in het weekend. De benodigde tijd inclusief pauze is ongeveer twee uur, waarbij een half uur tevoren apparatuur wordt opgesteld.

Wat is er nodig?

Wij nemen zelf onze apparatuur mee, maar wij vragen u een projectiescherm te verzorgen. Een witte muur voldoet ook uitstekend. Voor een optimaal projectie resultaat moet de zaal goed verduisterd kunnen worden.

Bijtijds reserveren

Er is veel belangstelling voor lezingen van de KNRM, laat daarom 3 maanden van tevoren weten of je een lezing wilt boeken.

Wilt u meer informatie? U kunt terecht bij de afdeling Communicatie en Fondsenwerving van de KNRM. Bel ons op 0255-548454 of mail naar cenf@knrm.nl

 

Lees meer

Vergoeding: de kosten van een lezing bedragen 75 euro exclusief kilometervergoeding. Als goed doel vragen we altijd om een aanvullende gift van de verenging en de vraag of we een bunkerbootje kunnen plaatsen waarin de aanwezigen een gift kunnen doen.

Sluiten

Wij gebruiken uw gegevens om uitvoering te geven aan uw aanvraag en om u op de hoogte te houden van onze werkzaamheden en fondswervende acties. Lees ons volledige privacystatement.

© 2020 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij