Lezingen door de KNRM 

Met hulp van ervaren vrijwilligers, verspreid over Nederland, kunnen we veel over de KNRM vertellen en vertonen. Hun verhaal wordt ondersteund door foto’s en films.

Lezingen tijdig reserveren

Wij hebben een beperkt aantal lezinggevers. Reserveer daarom minimaal 3 maanden van tevoren. Je kunt telefonisch vragen naar de mogelijkheden en via het aanvraagformulier kan je de details doorgeven. Wij nemen daarna contact op met de lezinggevers in jouw regio om te beoordelen of de datum één van hen schikt. Daarna krijg je van ons terugkoppeling.

Programma

Het programma van de lezing kan naar wens worden ingevuld. Wil je alles weten over hoe de Redding Maatschappij in elkaar steekt en hoe we het reddingwerk op zee doen? Of heb je behoefte aan een specifiek onderwerp binnen de KNRM?

Het programma kan ’s morgens, ’s middags of ’s avonds worden uitgevoerd, bij voorkeur doordeweeks. De benodigde tijd inclusief pauze is maximaal twee uur.

Wat is er nodig?

Bij voorkeur gebruiken we projectie apparatuur van de vereniging of de ontmoetingszaal. Wij brengen folders mee en een laptop met presentaties en films. Een koppeling naar de beamer met een HDMI-aansluiting heeft de voorkeur.

Vergoeding

De kosten van een lezing bedragen € 100 exclusief kilometervergoeding. Als goed doel vragen we altijd of we een collectebootje (wij noemen het een bunkerboot) kunnen plaatsen waarin de aanwezigen een gift kunnen doen.

Voor meer informatie kan je ons bereiken op 0255 548 454 of mail naar cenf@knrm.nl.

 

Wij gebruiken uw gegevens om uitvoering te geven aan uw aanvraag en om u op de hoogte te houden van onze werkzaamheden en fondswervende acties. Lees ons volledige privacystatement.

© 2023 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij