#betraceable

Voorkom onnodige zoekacties, Be Traceable!

Jij bent veilig aan wal maar je spullen drijven nog rond op zee…. Met de vernieuwde Be Traceable sticker van de KNRM op je materiaal is de kans dat jij en je spullen snel herenigd worden groot! Voorzie jouw gear van de gepersonaliseerde Be Traceable sticker van de KNRM. 

Met de Be Traceable stickers voorkom je dat er onnodig naar je wordt gezocht wanneer je board zonder jou wordt aangetroffen. Eén telefoontje naar jouw mobiele nummer op de sticker en Kustwacht en KNRM horen of je veilig bent. Zo worden onnodige zoekacties voorkomen.

Lees meer

Hoe werkt het?

Je bestelt een pakket, met daarin twee Be Traceable stickers. Jouw persoonlijke gegevens worden hierop voorgedrukt. Deze speciale stickers zijn geschikt voor gebruik in het water en zijn UV-werend. Je betaalt slechts een kleine bijdrage voor verzendkosten en handeling. We zorgen ervoor dat je de stickers zo snel mogelijk in huis hebt.

Er zijn 4 verschillende stickers, kies welke jij het mooiste vindt.

 

Sluiten

We gebruiken je gegevens om je aanvraag te verwerken en je op de hoogte te houden van ons reddingwerk en fondswervende acties. Lees ons volledige privacystatement.

© 2023 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij