#betraceable

Bestel hier de Surfweer x KNRM sticker

Maak kans op een seizoen lidmaatschap van Surfweer!

Je surfboard wil je niet kwijtraken én als KNRM willen we graag weten van wie het elk gevonden board is, zodat we niet onnodig een reddingsactie opzetten. Met de vernieuwde Be Traceable sticker van de KNRM op je materiaal is de kans dat jij en je spullen snel herenigd worden groot! Voorzie jouw gear van de gepersonaliseerde
Be Traceable sticker van de KNRM. 

Van 15 april tot en 31 mei 2024 is er een speciale actie van Surfweer x KNRM met unieke sticker en maak je ook nog eens kans op een seizoen lidmaatschap van Surfweer! 

Lees meer

Hoe werkt het?

Je bestelt een pakket, met daarin twee GRATIS Be Traceable Surfweer x KNRM stickers. Jouw persoonlijke gegevens worden hierop voorgedrukt. Deze speciale stickers zijn geschikt voor gebruik in het (zee)water en zijn UV-werend. Daarnaast verloot Surfweer 20x een heel seizoen surfweer wind en/of golven naar jouw keuze onder allen die een sticker hebben besteld. De actieperiode loopt van 15 april t/m 31 mei 2024. Na deze periode worden de winnaars bekend gemaakt.

 

Sluiten

We gebruiken je gegevens om je aanvraag te verwerken en je op de hoogte te houden van ons reddingswerk en fondswervende acties. Lees ons volledige privacystatement.

© 2023 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij