Bestel de gratis Be Traceable stickers

De gratis stickers zijn zeer sterk klevend, hebben 7 jaars buitenkwaliteit en kunnen tegen een stootje. Let op: plak de bijgeleverde transparante folie over de stickers heen.

Al vele collega (kite)surfers en eigenaren van open boten gingen je voor!

Lees meer

Als je met klein (surf)materiaal het water op gaat, kan het gebeuren dat je je kite, board, zeil, boot of ander materiaal kwijtraakt. De KNRM heeft een speciale Be Traceable sticker om op je board/boot en/of materiaal te plakken, waarop je je eigen naam en mobiele nummer kunt invullen.

Je maakt het iedereen (inclusief jezelf!) makkelijker als jouw mobiele telefoonnummer op je materiaal staat. Je hebt je materiaal snel terug en je bespaart de redders zeer kostbare en nodeloze zoekacties. Laat de Kustwacht/KNRM niet onnodig naar jou zoeken, wanneer je veilig aan wal bent, maar je board nog rond drijft. Bestel de Be Traceable stickers gratis!

Via dit formulier kunt u alleen bestellen voor adressen in Nederland. Wilt u naar een buitenlands adres versturen? Neem dan contact op met de donateursservice per e-mail op donateur@knrm.nl of bel op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.00 uur naar 0255-548484.

Sluiten

Wij gebruiken uw gegevens om uitvoering te geven aan uw aanvraag en om u op de hoogte te houden van onze werkzaamheden en fondswervende acties. Lees ons volledige privacystatement.

© 2023 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij