Wat krijgt u als donateur?

  • Meevaren tijdens Reddingbootdag. Eén keer per jaar zijn reddingstations van de KNRM geopend. Tijdens deze dag kunt u meevaren op een reddingboot.
  • Het magazine De Reddingboot. U ontvangt 3x per jaar De Reddingboot. De Reddingboot bestaat uit verslagen van reddingen en achtergrondinformatie. 
  • Donateurspas. Jaarlijks ontvangt u een donateurspas waarmee u gratis toegang heeft tot het Nationaal Reddingmuseum in Den Helder.
Lees meer

Wat doet de KNRM met mijn donatie?

De KNRM noemt haar donateurs Redders aan de wal.

Als Redder aan de wal steunt u de KNRM eenmalig of met een vast bedrag per maand of per jaar. U geeft op vrijwillige basis en hoort als vanzelfsprekend bij de 1.400 vrijwillige redders. Samen zijn we de KNRM.

Met uw bijdrage zorgen we ervoor dat de vrijwillige redders goed opgeleid en getraind worden. Ook zorgen we ervoor dat de materialen die de redders nodig hebben voldoen aan de hoogste eisen.

Sluiten

Wij gebruiken uw gegevens om uitvoering te geven aan uw donatie en om u op de hoogte te houden van onze werkzaamheden en fondswervende acties. Lees ons volledige privacystatement.

© 2023 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij