Met jouw donatie...

Zorgen wij er voor dat de vrijwillige redders goed getraind en opgeleid worden en dat de materialen voldoen aan de hoogste eisen.

De KNRM is volledig afhankelijk van donaties en giften. Zonder financiële ondersteuning van donateurs kunnen we ons goede werk niet doen. Jouw bijdrage is dus meer dan welkom! Er is geen minimumbedrag, we zijn blij met elke euro die je kunt missen.

Het geld dat we krijgen zetten we in om onze vrijwilligers op te leiden en om materialen aan te schaffen en te onderhouden. Zodat onze redders kunnen werken met materialen die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.

Vul het formulier op deze pagina in en word ook Redder aan de wal!

Lees meer

Duur van de opleiding en kosten

De opleiding tot vrijwillige redder duurt gemiddeld drie jaar. De opleiding zorgt ervoor dat je veel zekerder aan boord stapt. Uitgeleerd ben je nooit bij de KNRM. Veiligheid staat voorop en daarom wordt er veel geïnvesteerd in opleiding en bijscholing. Omdat we geen subsidie krijgen van de overheid is jouw steun van het grootste belang. 

De basisopleiding duurt drie jaar en kost € 5.190,- per opstapper. Dit jaar willen we 80 nieuwe opstappers opleiden. De nieuwe lichting opstappers zal de komende jaren dag en nacht beschikbaar zijn voor de veiligheid van anderen. Zorg jij ervoor dat zij worden opgeleid tot de best mogelijke redders? Dat helpt mensenlevens redden. Dank je wel!

MEER OVER DE OPLEIDING

Sluiten

We gebruiken je gegevens om je donatie te kunnen verwerken en om je op de hoogte te houden van ons reddingswerk en onze fondsenwervende acties. Lees ons volledige privacystatement.

© 2023 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij