Steun de Scheveningse redders!

Het Scheveningse reddingstation van Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) is niet alleen onderdeel van de wandelroute; het is tevens het goede doel van de Scheveningen Light Walk.

Lees verder

De vrijwillige redders van KNRM Scheveningen komen jaarlijks tussen de 100 en 150 keer per jaar in actie. Voor zwemmers en watersporters, maar ook voor de beroepsvaart. Dag en nacht, zomer en winter en onder alle (weers)omstandigheden. Tot vorig jaar deden zij dat in relatieve unanimiteit. Ook veel deelnemers van de Scheveningen Lightwalk kenden de KNRM niet af nauwelijks. Het grote surfdrama van eerder dit jaar (foto) heeft daar verandering in gebracht. Dagenlang volgde Nederland de verrichtingen van de Scheveningse redders op de voet, terwijl die een uiterste poging deden te redden wat er nog te redden viel.

Bij het uitvoeren van deze en vele andere reddingen is de KNRM voor haar voorbestaan volledig afhankelijk van goede gevers: donateurs en sponsors. De KNRM ontvangt geen overheidssubsidie. Help mee dit levensreddende werk in stand te houden door als deelnemers van de Scheveningen Lightwalk (dan wel een bekende van een deelnemer) een kleine bijdrage te doen als onderdeel van jouw inschrijving. En toon daarmee jouw waardering voor de Scheveningse redders.

Als alle Lightwalk-deelnemers meedoen, kan straks de organisatie van de Scheveningen Lightwalk mede namens jou een geweldige bijdrage overhandigen aan de redders. Doe hier je bijdrage en attendeer mogelijk ook mensen uit je omgeving op deze mogelijkheid.

Sluiten

Wij gebruiken uw gegevens om uitvoering te geven aan uw donatie en om u op de hoogte te houden van onze werkzaamheden en fondswervende acties. Lees ons volledige privacystatement.

© 2020 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij