samen kunnen we levens redden!

Wil jij je graag inzetten voor anderen? Wil je reddingen mogelijk maken en samen met andere vrijwilligers de veiligheid op zee vergroten? Stap dan in het netwerk van de KNRM. Niet alleen op het water, maar ook op het land kun jij het verschil maken. 

Word ook KNRM-vrijwilliger

We hebben altijd vacatures openstaan voor vrijwilligerswerk. Binnen onze organisatie kun je solliciteren op verschillende functies. Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, krijg je een professionele opleiding, waarin ruime aandacht is voor veiligheid, navigatie, techniek en communicatie

Woon of werk je dichtbij een reddingstation?

Na alarmering moet je snel aan boord kunnen zijn. Dit betekent dat je niet verder dan 10 minuten van het reddingstation woont en/of werkt. Wist je dat veel werkgevers, medewerkers de mogelijkheid geven dit mooie vrijwilligerswerk te doen?

Helper aan de wal

De helper aan de wal vervult taken, die niet tot de operationele uitvoering behoren. Als helper aan de wal hoef je dus niet binnen 10 minuten op het reddingstation te zijn. De helper aan de wal is ingeschreven als vrijwilliger verbonden aan het reddingstation. Bij voorkeur worden voor deze taken vrijwilligers gezocht buiten de operationele bemanning, om de werklast te verlagen en specifieke kennis binnen het reddingstation te krijgen.

Lees meer

Maak reddingen mogelijk

De KNRM is volledig afhankelijk van giften en donaties. Zonder geld geen reddingen. Vind jij het een sport om fondsen te werven en nieuwe sponsoren te vinden? Dan kun je zo aan de slag als fondsenwerver. Samen met collega’s bouw je aan een netwerk van organisaties en bedrijven die de KNRM een warm hart toedragen. 

Wij hebben de tools, heb jij de tijd? Meld je nu aan en word ook helper aan de wal. 

Sluiten

Wij gebruiken je gegevens om je aanvraag te verwerken en je op de hoogte te houden van ons reddingswerk en fondswervende acties. Lees ons volledige privacystatement.

© 2023 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij