Schenken aan de KNRM op uw manier

Van wie zijn de namen op de KNRM-reddingboten en boothuizen? Welke personen horen erbij en welk ontroerend levensverhaal gaat erachter schuil? U leest het in het boek ‘Wie goed doet…’  dat de KNRM u kosteloos aanbiedt. U leest meer over de achtergronden van de schenkers en hun motivatie om een reddingboot of boothuis aan de KNRM te schenken of om onze organisatie in hun testament op te nemen. 

In de uitgave staan alle mogelijkheden van schenken en nalaten aan de KNRM beschreven. Zo kunt u bijvoorbeeld de naam van een dierbare verbinden aan een reddingboot of heel specifiek het reddingstation steunen dat u na aan het hart ligt. De verhalen in dit boek bieden inspiratie aan toekomstige schenkers en laten zien hoe belangrijk en waardevol uw schenking is voor de KNRM. 

Lees meer

Persoonlijk gesprek 

Misschien wilt u eerst het boek lezen, maar we kunnen ons ook voorstellen dat u nu al graag meer informatie wilt over de invulling van uw persoonlijke wensen. Onze relatiebeheerders Cora Bartels en Cees Prins zijn u daarbij graag van dienst. Via het formulier op deze pagina kunt u een persoonlijk en vrijblijvend gesprek aanvragen. Wilt u liever telefonisch een afspraak maken? Neem dan gerust rechtstreeks contact met Cora of Cees op via telefoonnummer 0255 548 454 , voor een discreet gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis.

Of mail naar: 

  

Sluiten

We gebruiken uw adresgegevens om het gratis boek te kunnen toesturen en om u op de hoogte te houden van onze werkzaamheden en acties. Als u hebt aangegeven een vrijblijvend persoonlijk gesprek te willen, nemen wij telefonisch contact met u op. Via de mail ontvangt u een bevestiging van uw bestelling of afspraak. 

© 2023 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij