KNRM Rederskring

Meld je aan als KNRM-Reder

Voel je je als ondernemer betrokken bij het reddingstation in je regio of heb je sympathie voor een reddingstation in de omgeving? Word dan Reder van de Rederskring van dat KNRM-station. Door je hierbij aan te sluiten zorg je ervoor dat de vrijwillige redders van het station hun goede werk kunnen blijven doen. Professioneel opgeleid en met veilig materiaal.

Lees meer

Eigen Rederskring

De meeste reddingstations hebben een eigen Rederskring. Veel lokale of regionale ondernemers en organisaties zijn hierbij aangesloten. Gezamenlijk ondersteunen ze het reddingstation met een jaarlijkse bijdrage. Dat geld wordt uitsluitend ingezet voor dit bewuste reddingstation. Als Reder maak je deel uit van een interessant netwerk met ondernemers uit de regio. Je wordt eens per jaar uitgenodigd op het reddingstation en maakt een vaartocht met de reddingboot.

Hoe werkt het

Je bent Reder van de KNRM-Rederskring wanneer je je bedrijf voor een periode van vijf jaar aan een reddingstation verbindt en in die periode minimaal € 1.000,- per jaar doneert.

Je krijgt van ons:

  • Een digitale KNRM banner die je o.a. kunt gebruiken voor e-mail;
  • Een digitaal mediapakket met KNRM content die je voor uitingen kunt gebruiken;
  • Een naamsvermelding met logo op de website van het reddingstation, als je dat wilt;
  • Aandacht op onze lokale social media kanalen, als je dat wilt;
  • De operationele jaarcijfers van het reddingstation;
  • Een keer per jaar een uitnodiging voor een bezoek aan het reddingstation. Je ontmoet de vrijwilligers (bemanning en de plaatselijke commissie) en vaart mee op de reddingboot door het werkgebied van de redders;
  • Drie keer per jaar het donateursmagazine De Reddingboot met indrukwekkende verhalen
  • Het boek Welkom aan boord;
  • Een donateurspas waarmee je gratis het Reddingmuseum kunt bezoeken;
  • Een uitnodiging voor de jaarlijkse Reddingbootdag.

Wil je als bedrijf wel aansluiten bij de Rederskring, maar met een lager bedrag? Dan kun je ervoor kiezen om Lid te worden. Als Lid van de Rederskring doneer je in die periode van vijf jaar minimaal € 100,- per jaar.

Het is ook mogelijk om in natura een gift te doen als reder. Neem contact op met Jeroen Wooning voor meer informatie: j.wooning@knrm.nl

Sluiten

We gebruiken je gegevens om je donatie te kunnen verwerken en om je op de hoogte te houden van ons reddingswerk en onze fondsenwervende acties. Lees ons volledige privacystatement.

© 2023 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij